LUK VINDUET
Dykkerweekend på Salt

En weekend på Salt byder på afslapning i naturskønne omgivelser såvel som god og varieret dykning. Du kan blandt andet opleve vægdykning kombineret med spændende og varieret fauna. Er du bare til en weekend i den flotte skærgård, så byder området også på gode vandremuligheder, samt badning i det klare vand. Fra Salt er der kun 15 min. gang langs den idylliske havnepromenaden til centrum af Küngshamn.

Fra Salt er der både mulighed for båddyk og dyk på "husrevet". Båddykkene omfatter vragdyk og uendelige mange smukke skærgårdsdyk. Husrevet, der ligger lige udenfor dykkercentrets dør, giver mulighed for både vragdykning og naturdykning under kontrollerede forhold. Derudover er husrevet perfekt til natdykning hvor der er rig mulighed for at studere hummernes natlige vandring efter føde.
Vi sørger for mad og overnatning, samt bådudfarter til de bedste dykkerlokaliteter. Lørdag aften vil der blive holdt et marine biologisk foredrag hvor du vil få indsigt i dyrelivet der møder dig i den svenske skærgård.
Denne weekend på Salt er et tilbud til dig der ønsker at opleve dykningen i den svenske skærgård eller til dig der måtte ønske at tilbringe weekenden sammen med partneren/vennen, der deltager på et af InterDives's kurser. Børnene er også velkomne.

Der lægges vægt på god og varieret dykning under afslapende forhold.

SALT
Roparebacken 21
456 21 Küngshamn
Sverige
Tlf.: +46 0523-70025
info@salt.to

Turprisen er 1.300 kr. som dækker ophold og mad, fri luft, samt en båddykning. På Husrevet er der ubegrænset dykning.

2.-4. september 2005
Start kl. 19.00.

30. september -2. oktober 2005
Start kl. 19.00.

28.-30. oktober 2005
Start kl. 19.00.

Ja tak, jeg ønsker at tilmelde mig.

...
Print siden